Duits postadres: direct geregeld bij OrgaTom

Duits postadres: direct geregeld

Zakendoen in Duitsland begint met een Duits postadres. Hiermee hebt u voor potentiele klanten en partners een officieel Duits adres. OrgaTom helpt dagelijks nieuwe bedrijven hun weg te vinden in Duitsland. Een postadres kunnen we direct regelen voor u.

Nu aanvragen


Duits postadres

Als u zaken wilt doen in Duitsland, is een Duits postadres een must. Duitsers kopen immers graag in Duitsland en doen graag zaken met Duitse bedrijven. Met een postadres in het Duitse Kleve (net over de grens bij Nijmegen) heeft uw bedrijf een vestiging in Duitsland en dat biedt vele voordelen. 
Nu aanvragen


Wat houdt Duitse Postservice in?

De postservice van OrgaTom betreft in de regel de ontvangst van brievenpost. Voor pakketten is het mogelijk in overleg uitzonderingen te maken. De poststukken die voor u bestemd zijn verzamelen en bundelen we. Deze worden wekelijks doorgestuurd of door u opgehaald.
Nu aanvragen


Kosten Duitse postservice

OrgaTom faciliteert het postadres voor u, verzamelt de poststukken en bewaart deze. Voor de ontvangst en afhandeling van 0 t/m 20 poststukken betaalt u maandelijks € 120,- (exclusief 19% BTW). Wilt u meer stukken en misschien ook pakketten ontvangen, of heeft u andere wensen, neem dan contact met ons op: +49 2821 778042

Nu aanvragen