OrgaTom helpt u een Duits bedrijf op te richten. Wij zitten in Kleve (vlak bij Nijmegen)

Duits bedrijf oprichten

Als ondernemer wilt u natuurlijk snel aan de slag, maar tegelijk wilt u risico's voorkomen. OrgaTom in Kleve, vlak over de grens bij Nijmegen, kan u uitstekend helpen als u een Duits bedrijf wilt oprichten.

Nu aanvragen

Duits bedrijf oprichten

Al vele jaren helpen wij ondernemers uit Nederland hun weg te vinden in de Duitse markt. Wij weten precies wat de verschillen zijn tussen zakendoen in Nederland en in Duitsland en kunnen u uitstekend adviseren over zaken als:
 

  • vestigingseisen
  • rechtsvormen
  • inschrijven bij officiële instanties

Duits bedrijf oprichten: adviesgesprek

De Duitse wetgeving waar u als bedrijf mee te maken krijgt, wijkt in veel gevallen af van de Nederlandse. Zelfs als u een eenmanszaak in Duitsland wilt beginnen is het verstandig u van tevoren goed te laten inlichten. En zeker als u in Nederland én in Duitsland zakendoet, zijn er tal van wetten en regels waar u aan moet denken. In een adviesgesprek kunnen wij u helder maken welke ondernemingsvorm het beste bij u past en welke stappen u moet ondernemen om veilig en succesvol in Duitsland zaken te kunnen doen. Zo voorkomt u problemen.
 

Wilt u een afspraak maken voor een adviesgesprek?
Bel naar +49 2821 778042 of mail naar info@orgatom.nl

Oprichten Duits bedrijf - kosten en tijdsduur

We kunnen de oprichting van een Duits bedrijf voor u geheel verzorgen. Na het adviesgesprek gaan we voor u al het nodige voorbereiden. Wilt u een kapitaalvennootschap oprichten zoals een GmbH of UG, dan schakelen we direct een notaris in die zal zorgen voor de oprichtingsakte en statuten. Afhankelijk van de ondernemingsvorm die u kiest, duurt de oprichting een paar dagen tot enkele weken. U weet dan wel zeker dat alles door ons perfect geregeld is.

 

De kosten zijn sterk afhankelijk van de ondernemingsvorm waar u voor kiest. Op aanvraag zenden wij u graag een globaal overzicht van de kosten waar u aan moet denken. U kunt dit aanvragen via het contactformulier.